Evliya Çelebi Anaokulu
Barış Mahallesi 500 Evler 1024. Sokak No44 TOBB İlkokulu Yanı Kayapınar/Diyarbakır

VİZYON

Okulumuzu güvenilir, saygı ve sevgi temeline dayalı seçkin bir anaokulu haline getirmektir. öğrencilerimizin aktif olduğu, tüm paydaşların işbirliği ile hareket ettiği, yenilik ve değişimlere açık bir misyon ile hareket etmekteyiz. Aktif olarak yürüttüğümüz projelerle velilere ve diğer kurumlara açık bir örnek teşkil edeceğimiz düşüncesi ile yaygınlaştırdığımız çeşitli faaliyetlerde yer almaktayız. Burada önemli olan öğrencilerimizin her türlü gizil özelliklerini açığa çıkarıp bu konuda destekçileri olmalarıyla ilgili amaçtır. Aynı zamanda öğretmenlerimizin de akademik olarak gelişmelerini sağlayan böylece kurumdaki tüm paydaşlara ve diğer kurumlarımıza yayılan ortak bir gelişmeyi amaç edinmekteyiz.

MİSYON

Kurum olarak genel ve yıllık hedeflere bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Genel Vizyonumuz Milli Eğitimin temel amaçları ile paralel olarak Türk milletinin bütün değerlerini benimsemiş, insan haklarına saygılı, insanlığa ve ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bilimsel ve yaratıcı düşünebilen öğrenciler yetiştirip sağlıklı birer birey/yurttaş olmalarını sağlamaktır. Çocuklarımızı sevgi dolu bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenebilen, sorumluluk taşıyan, kendisi ve çevresi ile barışık, sorunlarını akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini, isteklerini ifade edebilen ve yaratıcı gücünü kullanabilen, her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:00-13:00 13:00-18:00

Şehir Merkezi